Hello ...

Национално дружество "Традиция"

Фотогалерия 2013 година

Историческа възстановка на превземането на Шуменската крепост от обединените кръстоносни войски на полско-унгарския крал Владислав III Ягело и унгарския воевода Януш Хуняди през 1444 година

Клубен календар 2013

Участие във военния ритуал на площад "Кристал" гр. Шумен в чест на Богоявление (Йордановден) с водосвет на бойните знамена.
Организиране заедно с НД „Традиция” клон Добрич и клон Велики Преслав на тържествата (посрещане на освободителните руски войски, военен ритуал, поднасяне на венци, оръдейни салюти) в чест на Националния празник в гр. Смядово и в гр. Велики Преслав.
Участие заедно с актьори в историческата инсценизация „Княз Борис посреща учениците на Кирил и Методий - Наум, Климент и Ангеларий“ в организираното от Община Шумен „Селище на историята” в рамките на Празниците на Шумен.
Участие в Събора „Дни на предците – Плиска 2013”, организиран в НИАР „Плиска” от Община Каспичан, „Сдружение за възстановяване и съхранение на българските традиции – Авитохол“ гр. Варна и РИМ гр. Шумен.
Представяне на историческия спектакъл „Създатели на Българската държава” в гр. Шумен Мемориален комплекс „Създатели на Българската държава” в рамките на тържествата по случай 20 год. от основаването на „ХЕРТИ” АД гр. Шумен.
Йордановден Празничен водосвет на бойните знамена
25 години НД"Традиция" Честване на 25 години от създаването на НД"Традиция"
Освобождението на В.Преслав 1878 Историческа реконструкция 2016 година - Първа част
Освобождението на В.Преслав 1878 Историческа реконструкция 2016 година - Втора част
Освобождението на В.Преслав 1878 Историческа реконструкция 2016 година -Трета част
Освобождението на В.Преслав 1878 Историческа реконструкция 2016 година - Четвърта част
с.Садина, общ.Попово 2016 Спектакъл "Създатели на Българската държава" - Първа част
с.Садина, общ.Попово 2016 Спектакъл "Създатели на Българската държава" - Втора част