Hello ...

Национално дружество "Традиция"

Фотогалерия 2006 година

Историческа възстановка на превземането на Шуменската крепост от обединените кръстоносни войски на полско-унгарския крал Владислав III Ягело и унгарския воевода Януш Хуняди през 1444 година

Клубен календар 2006

Участие във военния ритуал пред ДКТ “В. Друмев” гр. Шумен в чест на Богоявление (Йордановден) с водосвет на бойните знамена
Тържествено отпразнуване в гр. Шумен на 25 юбилей от създаването на НД „ТРАДИЦИЯ” заедно с клон Велики Преслав и Комитет „Възраждане” гр. Търговище – дефиле на униформената дружина по бул. „Славянски”, поднасяне на венец на Паметника на загиналите във войните на площад „Кристал” с пушечен салют, пушечен салют пред входа на Шуменската крепост и издигане на национален трибагреник на пилона на кулата.
Участие заедно с НД „Традиция” клон Добрич на историческа възстановка на Освобождението на гр. Велики Преслав в чест на Националния празник, организирана от НД „Традиция” клон Велики Преслав.
Участие с представяне на историческия спектакъл „Създатели на Българската държава” в Празника на конската опашка в с. Садина, община Попово, организиран в чест на Тодоровден от Кметство Садина и Сдружение „Сборяново”.
Йордановден Празничен водосвет на бойните знамена
25 години НД"Традиция" Честване на 25 години от създаването на НД"Традиция"
Освобождението на В.Преслав 1878 Историческа реконструкция 2016 година - Първа част
Освобождението на В.Преслав 1878 Историческа реконструкция 2016 година - Втора част
Освобождението на В.Преслав 1878 Историческа реконструкция 2016 година -Трета част
Освобождението на В.Преслав 1878 Историческа реконструкция 2016 година - Четвърта част
с.Садина, общ.Попово 2016 Спектакъл "Създатели на Българската държава" - Първа част
с.Садина, общ.Попово 2016 Спектакъл "Създатели на Българската държава" - Втора част